Innotiimi

Tag: e-möten

Möten på distans

Möten på distansLäs mer om Innotiimis koncept för involverande möten på distans genom att klicka här (...)

» Läs mer


Resfria möten

Resfria mötenÖka effektiviteten och spar på resurserna genom resfria möten (...)

» Läs mer


OPERA- och GruppExpo-utbildningar våren 2015

OPERA- och GruppExpo-utbildningar våren 2015Vi erbjuder grundutbildningar i mötesmetoden GruppExpo samt öppna grundutbildningar i mötesmetoden Innotiimi®OPERA (Steg I och Steg II). Steg II-utbildningar vänder sig främst till konsulter som vill använda operametoden i egna konsultuppdrag Vi kommer inom kort även att erbjuda utbildningar i distansmöten (Digital OPERA). (...)

» Läs mer


Digital OPERA för distansmöten

Digital OPERA för distansmötenEtt nytt digitalt OPERA verktyg för WIN 7 & WIN 8 släpps under hösten 2015. Det ger en ny möjlighet för distansmöten och processer över tid. Vi kommer inom kort även att erbjuda utbildningar för er som vill ta del av möjligheterna och fördelarna med Digital OPERA. Att genomföra möten och processer på distans spar både tid och pengar. Dessutom är det miljövänligt! (...)

» Läs mer


Utvecklingen av OPERA och vårt nya digitala mötesverktyg OPERAmeeting

Utvecklingen av OPERA och vårt nya digitala mötesverktyg OPERAmeetingKari Helin grundade Innotiimi Oy 1984 runt OPERA-metoden vilken även han utvecklat. Sedan dess har OPERA varit en ”dragare” för Innotiimi-ICG, där metoden och dess element fortfarande används i många av Innotiimi-ICGs faciliteringsuppdrag och utbildningar. OPERA och insikterna bakom metoden gjorde även att termen delaktighet introducerades i många av företagens språkvärld. (...)

» Läs mer